welkom
boerderij de weide hoeve
hoe werkt het
wat kost het
agenda & nieuwtjes
foto's & video's
in de omgeving
adres & contact
vakantiehuisje huren

Uw bezoek aan de Knuffelboerderij
Een bezoek aan De Knuffelboerderij is zeker de moeite waard. U kunt van Janny en Richard een gastvrij en knuffelig onthaal verwachten, geschikt voor jong en oud met interessante weetjes en leuke anekdotes over de boerderij en de dieren. Kortom een heerlijk uitje voor uzelf, uw kinderen, uw familie, vrienden of collega's.

Wat kunt u verwachten
Het bezoek bestaat uit een rondleiding waarbij u de dieren kunt aaien of knuffelen. Daarnaast een gezamenlijk moment met koffie, thee of ranja en wat lekkers. Dit duurt ongeveer anderhalf uur.
Geef bij het maken van uw afspraak met hen aan of u ook wilt koe knuffelen, daar wordt dan extra tijd voor gereserveerd.

Op de boerderij zijn paarden, pony's, koeien en kalfjes, verschillende soorten kippen, witte en blauwe pauwen, honden, poezen, eende, kalkoenen en soms een paar kleine kuikentjes. Veel dieren lopen of vliegen rond het erf waarvan u de meesten kunt aaien, sommigen kunt u vasthouden en knuffelen.

Ervaar zelf hoe mens en dier met respect voor elkaar kunnen samenleven en breng een bezoek aan deze unieke boerderij.

Wat wordt er van u verwacht
Benader de dieren rustig en respectvol, zodat het voor allen een leuke ervaring wordt. Kinderen mogen er voor hun eigen veiligheid alleen onder begeleiding van een volwassene rondlopen.

Koe knuffelen
Mocht u ook willen knuffelen met de koeien van de Knuffelboerderij, dan kunt u dat aanvragen als u uw bezoek vooraf afspreekt per telefoon of e-mail.
Dat is belangrijk omdat er speciale tijden zijn waarop de koeien het meest rustig en toegankelijk zijn voor het knuffelen.

Hou er rekening mee dat de natuur zich niet altijd laat dwingen om teleurstelling te voorkomen. Voor kinderen tot en met 10 jaar is koe knuffelen niet geschikt, maar voor hen zijn er nog genoeg leuke dieren op de boerderij die geknuffeld kunnen worden.

 

cupcakes

kalfje sabbelt koeknuffelen

kip schouder

kipje piep op tafel

kipjes eten geven

kleintje en eendje

koe knuffelen

poes aaien

pony